Grundkursus i Acem-meditation

Begynnerkurs i Acem-meditasjon

Kurset starter
Lørdag 01 januar 2022, 18:00
Kurset slutter
Lørdag 26 februar 2022, 20:00

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Kurset går enten over 5 hverdagsaftener med én uges mellemrum eller over en enkelt weekend. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd, og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor vigtigt, at du mediterer for dig selv mellem hvert møde på kurset. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Kurset foregår normalt i grupper på 6-12 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

Kurset starter
Lørdag 01 januar 2022, 18:00
Kurset slutter
Lørdag 26 februar 2022, 20:00

Færdig

Møtedatoer for kurset: 29. aug, 5. sept , 12. sept, 19. sept og 26.sept.

Alternativt kan du betale inn kursavgiften til kontonr. 6026.05.04056 eller Vipps #50529. Husk da å oppgi navn på deltager + kursnummer V22068.

 

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

Kurset arrangeres af Acem

Undervisere