Grundkursus

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi
Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Onsdag 18 august 2021
Sidste kursusdag
Onsdag 15 september 2021
Tidspunkt
18:30 - 21:00
Sted
Pris

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Kurset går over 5 hverdagsaftener, typisk med én uges mellemrum. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

På første møde lærer du at meditere. Ved tilmelding til kurset får du tilsendt mail med individuelt mødetidspunkt for første møde. For de øvrige møder gælder den almindelige mødetid for kurset som du kan se under Kursusfakta.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor vigtigt, at du mediterer for dig selv mellem hvert møde på kurset. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Kurset foregår normalt i grupper på 6-12 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

Studentrabat gives kun til fuldtidsstuderende som kan fremvise studiekort ved forespørgsel.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Mødedatoer: 18/8, 25/8, 1/9, 8/9 og 15/9

Undervisere

Bjarke Madsen

Født 1981. Er uddannet økonom. Arbejder med procesoptimering og kunstig intelligens. Har mediteret siden 2007.


Søren Høgh

Født 1988. MSc i Bioteknolgi samt MSc i business administration. Konsulent i medicinalindustrien. Mediteret siden 2015 og moderator i Acem.