Grundkursus på Weekend Retreat

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi
Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Fredag 08 marts 2019, 17:30
Kurset slutter
Søndag 10 marts 2019, 14:00
Sted
Pris

Finished

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Dette specifikke kursus foregår på vores Weekend Retreat hvor der også er en del erfarne mediterende til stede. Du vil dog blive undervist i en gruppe med begyndere. Kurset har samme indhold som vore andre grundkurser, men er mere dybdegående end de almindelige grundkurser over en weekend, da kurset er med helpension og vi dermed har mere tid. Almindelige grundkurser over en weekend varer 10-14 lørdag og søndag, dette kursus starter fredag eftermiddag og varer til søndag ca kl 14.

På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd, og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor afsat god tid til at du kan meditere for dig selv mellem hvert møde i løbet af weekenden. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Den gruppe du bliver undervist i vil sandsynligvis være på 3-6 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Atle Wærsted

Født 1949. Speciallæge i hudsygdomme. Begyndte at meditere i 1969, har undervist i Acem-meditation siden 1975.