Mini-Weekend Retreat

Kursustype: Weekend Retreat

En weekend retreat er en behagelig pause fra hverdagen, og giver dig erfaring med længere meditationer og vejledningsgrupper.

Weekend Retreat

Kursusfakta

Pris
Kurset starter
Fredag 23 maj 2014, 18:30
Kurset slutter
Lørdag 24 maj 2014, 22:00
Sted

Finished

Vi gentager successen med Mini-Weekend Retreat.

På mini-retræte får du mulighed for at meditere op til 3 timer sammenhængende. Det at meditere 3 timer åbner nye muligheder i forhold til de almindelige langmeditationer på 1½ time. Det giver god afspænding og rekreation, men også muligheder for at udvikle din evne til nærvær og tilstedeværelse.  Mini-retræte er vores enkleste tilbud med 3-timers meditationer og foregår i vores egne lokaler på Kochsvej 26. Du bruger fredag aften og hele lørdag og skal altså ikke sætte en hel weekend af. Vi starter fredag aften med en almindelig langmeditation og fortsætter lørdag med to lange meditationer. Der er vejledning efter hver meditation.  Programmet vil desuden give mulighed for yoga, en fælles gåtur og et seminar om meditationstemaer. Vi serverer enkle vegetariske måltider efter hver meditation/vejledning.

Vi vil bruge flere rum i huset til meditationerne. Der vil således være mulighed for forskellige stole/sofaer at side i. Der kan være mulighed for at meditere alene, hvis der er særlige behov. Medbring løst, behageligt tøj til meditation og yoga.

Du skal overnatte hjemme mellem fredag og lørdag. Vi går hjem fredag ca. kl. 22.00 og mødes igen lørdag morgen kl. 10.00.

Du skal have lært Acem-meditation for at deltage på retræten.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

| Mere