Vejledningsgruppe

Miniretræte i hverdagen

Kurset starter
Onsdag 24 august 2022
Sidste kursusdag
Onsdag 18 januar 2023
Tidspunkt
15:00 - 21:00

Dette er en vejledningsgruppe som giver dig sammenhæng, kontinuitet og dybde i din meditationsproces. Det er et tilbud til dig der har mediteret i mindst 5 år eller har været på sommer retreat. Her har du mulighed for at holde jævnlig kontakt med det meditative miljø, gennem møder i en fast vejledningsgruppe.

På Acems ugelange retreat får du mange dage med lange meditationer. Det giver dybde i meditationen og et godt skub til din personlige proces. Det kunne man også ønske sig i hverdagen. Derfor har vi denne gruppe som mødes cirka en gang om måneden. Du ankommer hen ad eftermiddagen når det passer dig, og mediterer frem til kl 20. Du får således mulighed for at meditere i mange timer i streg, ligesom på retreats. Efterfølgende er der vejledningsgruppe under ledelse af meditationslærer Merete Hetland, som er Acems faglige leder i Danmark.

Det er den samme gruppe der mødes hver gang. Dermed får du kontinuitet i vejledningen, kommer bedre i process, og får et større udbytte end ved "blot" at meditere regelmæssigt derhjemme. Hvis det er første gang du deltager, så kontakt os på forhånd omkring adgang til lokalerne.

Krav for deltagelse (en af følgende): 
 - Du skal have mediteret i mindst 5 år
 - Du skal have været på sommerkursus

Du kan købe et "klippekort" til kurset. Det koster 100 kr pr. gang og du betaler mininum for 3 gange pr. sæson. Vi refunderer ikke "ubrugte" klip.

Kurset starter
Onsdag 24 august 2022
Sidste kursusdag
Onsdag 18 januar 2023
Tidspunkt
15:00 - 21:00

Mødedatoer:

Tirsdag 24. august

Torsdag 29. september

Tirsdag 25. oktober

Torsdag 1. december

Onsdag 18. januar

 

Kursustype: Vejledningsgruppe

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Merete Hetland

Meditationslærer i Acem. Overlæge og professor i reumatologi.