Online grundkursus

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi
Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Onsdag 04 november 2020
Sidste kursusdag
Onsdag 02 december 2020
Tidspunkt
19:00 - 21:30
Sted
Pris

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Kurset går over 5 hverdagsaftener, typisk med én uges mellemrum. Dette kursus er en online version af Acems normale grundkursus. Møderne afholdes således online via tjenester som Skype, Google Hangouts, Whereby eller lignende platforme. Indholdet af kurset er det samme som på kurser med fysisk fremmøde.

På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

På første onlinemøde lærer du at meditere. Ved tilmelding til kurset får du tilsendt mail med individuelt mødetidspunkt for første møde. Du får desuden tilsendt en mail fra underviseren på kurset med de tekniske detaljer, bl.a. hvilken platform der benyttes til møderne på kurset. For de øvrige møder gælder den almindelige mødetid for kurset som du kan se under Kursusfakta.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor vigtigt, at du mediterer for dig selv mellem hvert møde på kurset. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Kurser med fysisk fremmøde foregår normalt i grupper på 6-12 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer.På dette onlinekursus har vi lidt mere begrænset deltagerantal, da det fungerer bedre med få deltagere til onlinemøder.

Acems undervisere har alle gennemgået en flereårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover. Studentrabat gives kun til fuldtidsstuderende som kan fremvise studiekort ved forespørgsel.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Der er plads til 5 deltagere på dette kursus. Mødedatoer: 4/11, 11/11, 18/11, 25/11 og 2/12.

Undervisere

Merete Hetland

Meditationslærer i Acem. Overlæge og professor i reumatologi.