Temakursus om koncentration

Kursustype: Temakursus i Acem-meditation

Deltagelse i temakurser øger forståelsen af centrale begreber i Acem Meditation, stimulerer egen meditative proces, motiverer til regelmæssighed og giver anledning til udveksling af erfaringer med andre mediterende.

Kursusfakta

Pris
kr 650,00
(med studentrabat: kr 350,00)
Kurset starter
Tirsdag 25 marts 2014
Sidste kursusdag
Tirsdag 06 maj 2014
Tidspunkt
19:00 - 21:30
Sted

Finished

Der arrangeres separate temakurser i de meditationspsykologiske begreber: Koncentration, Ledighed og Opmærksomhed. Temakurserne tager udgangspunkt i hver deres CD om begreberne indtalt af Are Holen, der er stifter og faglig leder af Acem. Ved at lytte til CD’en og efterfølgende diskutere indholdet i relation til erfaringer fra de daglige meditationer nuanceres forståelsen af den meditative proces og man får dermed mulighed for at nyttiggøre sig det potentiale, som Acem Meditation indeholder. Noget af dette potentiale er at opnå afspænding og overskud, men der er i det lange løb også mulighed for modning og udvikling af personligheden

Temakurset forudsætter at man kender de grundlæggende begreber om meditation fra grundkursus og gerne også fortsættelseskursus (M1).

Temakurset består af 4 møder af ca. to timers varighed. Hvert møde starter med en halv times meditation, vi lytter til CD’en og diskuterer en række spørgsmål udfra vores egne erfaringer.

Prisen inkluderer CD og kursushæfte.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

| Mere

Information

Mødedatoer: 25/3, 8/4, 22/4 og 6/5.

Undervisere

Eva Brandt

Født 1965. Civilingeniør, professor ved Kunstakademiets Designskole. Begyndte at meditere i 1987, har undervist i Acem-meditation siden 1990.