Vejledning for erfarne

Kursustype: Vejledning for erfarne mediterende

Vejledningsgruppen for erfarne mediterende er et tilbud til dig der har mediteret i mindst 5 år eller har været på sommerkursus. Her har du mulighed for at holde jævnlig kontakt med det meditative miljø, gennem møder i en fast vejledningsgruppe.

Kursusfakta

Kurset starter
Mandag 03 februar 2014
Sidste kursusdag
Mandag 02 juni 2014
Tidspunkt
17:00 - 21:00
Sted
Pris

Finished

Gruppen mødes en gang om måneden, typisk første mandag hver måned. Du ankommer hen ad eftermiddagen når det passer dig, og mediterer frem til kl 20. Du får således mulighed for at meditere i flere timer. Efterfølgende er der vejledningsgruppe under ledelse af kursuslærere fra Acem.

Det er den samme gruppe der mødes hver gang. Derfor får du kontinuitet i vejledningen, og kommer bedre i process. Hvis det er første gang du deltager, så kontakt os på forhånd omkring adgang til lokalerne.

Krav for deltagelse (en af følgende):
 - Du skal have mediteret i mindst 5 år
 - Du skal have været på sommerkursus

Du kan købe et "klippekort" til kurset. Det koster 100 kr pr. gang og du betaler mininum for 3 gange pr. sæson. Vi refunderer ikke "ubrugte" klip.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Mødedatoer: 3/2, 3/3, 7/4, 5/5 og 2/6. Du skal betale for mindst 3 gange (100 kr pr gange), men kan så komme fleksibelt. Du kan altid betale for evt. ekstra gange.

Undervisere

Knud Erik Meyer

Født 1964. Civilingeniør, lektor ved Danmarks Tekniske Universitet. Begyndte at meditere i 1983, har undervist i Acem-meditation siden 1985.