Weekend-retreat

Kursustype: Weekend Retreat

Nyt kursussted:
Weekendretræte i Vor Frue Kloster i Høsterkøb

Weekend Retreat

Kursusfakta

Pris
Kurset starter
Fredag 22 november 2013, 17:30
Kurset slutter
Søndag 24 november 2013, 14:30
Sted

Finished

I det idylliske Høsterkøb nord for København holder vi weekendretræte d. 22-24 november. Her ligger Vor Frue Kloster, og vi har lejet deres gæsteboliger.

Retræten giver dig tid til introspektion, mulighed for at vende blikket indover og tage pulsen på, hvordan det går med at være netop der, hvor du er i livet lige nu. Acems weekendretræte er som en dyb vejrtrækning i din travle hverdag. Her får du instruktion i og erfaring med at langmeditere i op til 4 timer. I vejledningsgrupperne deler du dine meditationserfaringer med andre mediterende, og med en eller flere kursuslærere. Efter kurset kan du vende tilbage til hverdagen med mere overskud og større motivation i forhold til din egen meditation.

De længere meditationer bidrager til at man ser sin egen meditationsudførelse tyderligere. I forhold til de daglige meditationer på 30-45 minutter giver langmeditationerne dybere afspænding og rekreation. De giver desuden mulighed for at udvikle sin evne til nærvær og tilstedeværelse, i meditationen og i livet for øvrigt.

På kurset serveres velsmagende laktovegetarisk mad, som vi tilbereder i fællesskab. I tillæg til meditation er der tid til ture i de smukke omgivelser, socialt samvær med andre mediterende og meditationsfaglige diskussioner. Der tilbydes også undervisning i yoga.

Da der kun er få pladser, anbefales hurtig tilmelding, hvis du vil være sikker på at komme med. Man kan ikke lære at meditere på dette kursus.
Pris: kr. 1500 på dobbeltværelse (studerende med studiekort: kr. 1000). Tillæg for enkeltværelse: kr. 300
per nat.
Hvis du har gået på grundkursus sidste skoleår, gives 500 kr rabat på første weekendretræte. Denne rabat gælder ikke studerende.
Kurset er alkohol- og røgfrit.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

| Mere

Undervisere

Merete Hetland

Født 1961. Overlæge i gigtsygdomme. Begyndte at meditere i 1980, har undervist i Acem-meditation siden 1983. Medlem af Acem Internationals faglige ledelse siden 2003.


Stian Heimdal Wærsted

Født 1986. Læge. Begyndte at meditere i 2003, har undervist i Acem-meditation siden 2008.


Eva Brandt

Født 1965. Civilingeniør, professor ved Kunstakademiets Designskole. Begyndte at meditere i 1987, har undervist i Acem-meditation siden 1990.