Weekend Retreat

Weekend Retreat (fra torsdag eller fredag)

Kurset starter
Torsdag 07 oktober 2021, 17:30
Kurset slutter
Søndag 10 oktober 2021, 14:00

En weekend retreat er en behagelig pause fra hverdagen, og giver dig erfaring med længere meditationer og vejledningsgrupper.

Programmet ligner det der ses på ugeskurser, men er justeret efter kursuslængden. Der er mulighed for at meditere i op til 4 timer sammenhængende. Du kommer i en vejledningsgruppe med andre mediterende på kurset, hvor du får lejlighed til at snakke mere indgående om din meditation og få vejledning af en eller flere kursuslærere. Desuden vil der som regel tilbydes undervisning i yoga. Der er også tid til samvær og snak med de andre deltagere på kurset - vi går blandt andet en tur i de fine omgivelser.

Weekend retreat'en er for dig, der har lært Acem-meditation. På nogle weekend retreats kan du lære at meditere. Du kan gå ind her og vælge "grundkursus på weekend retreat" (ikke grundkursus over en weekend).

Om priserne for en weekend retreat:

Kost og logi er inkluderet i prisen. Der er mulighed for eneværelse ved et tillæg på 300,- pr. nat.

For studentrabat skal der kunne fremvises studiekort. Er du i tvivl om du er berettiget til denne rabat, kontakt kontoret.

Du vælger din pris i menuen ude til højre.

Husk at vælge priskategori med eneværelse med mindre du er indstillet på at bo på dobbeltværelse med en anden af sammen køn. Hvis du ønsker at dele værelse med en person du kender, har du mulighed for at skrive dette som kommentar i forbindelse med tilmeldingen.

Kurset starter
Torsdag 07 oktober 2021, 17:30
Kurset slutter
Søndag 10 oktober 2021, 14:00

Færdig

På denne retreat kan du vælge at deltage enten fra torsdag eller fredag.
 

Kursustype: Weekend Retreat

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Merete Hetland

Meditationslærer i Acem. Overlæge og professor i reumatologi.


Martin Selmer

Født 1967. Cand.mag. i musik og dansk. Gymnasielærer på Roskilde Handelsskole. Begyndte at meditere i 1996, har undervist i Acem Meditation siden 2002.


Rene Madsen

Født 1958. Rytmikpædagog. Begyndte at meditere i 1994, har undervist i Acem-meditation siden 2004.


Bjarke Madsen

Født 1981. Er uddannet økonom. Arbejder med procesoptimering og kunstig intelligens. Har mediteret siden 2007.


Elisabeth Heimdal Wærsted

Født 1985. Civilingeniør ph.d., forsker i brugercentreret design. Begyndte at meditere i 2002, har undervist i Acem-meditation siden 2008.