Weekendkursus i Maribo

Kursustype: Weekend Retreat

En weekend retreat er en behagelig pause fra hverdagen, og giver dig erfaring med længere meditationer og vejledningsgrupper.

Weekend Retreat

Kursusfakta

Pris
Kurset starter
Fredag 15 marts 2013, 17:30
Kurset slutter
Søndag 17 marts 2013, 14:30
Sted

Finished

Programmet ligner det der ses på ugeskurser, men er justeret efter kursuslængden. Der er mulighed for at meditere i op til 4 timer sammenhængende. Du kommer i en vejledningsgruppe med andre mediterende på kurset, hvor du får lejlighed til at snakke mere indgående om din meditation og få vejledning af en eller flere kursuslærere.

Om priserne for en weekend retreat:

Kost og logi er inkluderet i prisen. Der er mulighed for følgende rabatter (der gives ikke flere rabatter på en gang) og prisændringer:

Ønske om enkeltværelse: 300,- tillæg pr. nat.
Har lært Acem-meditation seneste år: 500,- rabat

Du vælger din pris i menuen ude til højre.

Husk at vælge priskategori med eneværelse med mindre du er indstillet på at bo på dobbeltværelse med en anden af sammen køn. Hvis du ønsker at dele værelse med en person du kender, har du mulighed for at skrive dette som kommentar i forbindelse med tilmeldingen.

Hvis du vil anvende rabatten for at have lært Acem-meditation seneste år, skal du vælge studenterpris, og må forvente indkvartering på dobbeltværelse.

Weekend retreat'en er for dig, der har lært Acem-meditation. På nogle weekend Retreats kan du lære at meditere. Du kan gå ind her og vælge "grundkursus på weekend retreat" (ikke grundkursus over en weekend).

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

| Mere

Information

Der er kun mulighed for deltagelse fra fredag. Send os gerne en mail om du kører bil derned og kan have passagerer med, eller om du ønsker et lift hvis det er muligt.

Undervisere

Martin Selmer

Født 1967. Cand.mag. i musik og dansk. Gymnasielærer på Roskilde Handelsskole. Begyndte at meditere i 1996, har undervist i Acem Meditation siden 2002.


Merete Hetland

Født 1961. Overlæge i gigtsygdomme. Begyndte at meditere i 1980, har undervist i Acem-meditation siden 1983. Medlem af Acem Internationals faglige ledelse siden 2003.


Rene Madsen

Født 1958. Rytmikpædagog. Begyndte at meditere i 1994, har undervist i Acem-meditation siden 2004.