Vejledningsgruppe

Miniretræte i hverdagen

Kurset starter
Torsdag 23 februar 2023
Sidste kursusdag
Mandag 12 juni 2023
Tidspunkt
16:00 - 21:00

Dette er en vejledningsgruppe som giver dig sammenhæng, kontinuitet og dybde i din meditationsproces. Det er et tilbud til dig der har mediteret i mindst 5 år eller har været på sommer retreat. Her har du mulighed for at holde jævnlig kontakt med det meditative miljø, gennem møder i en fast vejledningsgruppe.

På Acems ugelange retreat får du mange dage med lange meditationer. Det giver dybde i meditationen og et godt skub til din personlige proces. Det kunne man også ønske sig i hverdagen. Derfor har vi denne gruppe som mødes cirka en gang om måneden. Du ankommer hen ad eftermiddagen når det passer dig, og mediterer frem til kl 20. Du får således mulighed for at meditere i mange timer i streg, ligesom på retreats. Efterfølgende er der vejledningsgruppe under ledelse af meditationslærer Merete Hetland, som er Acems faglige leder i Danmark.

Det er den samme gruppe der mødes hver gang. Dermed får du kontinuitet i vejledningen, kommer bedre i process, og får et større udbytte end ved "blot" at meditere regelmæssigt derhjemme. Hvis det er første gang du deltager, så kontakt os på forhånd omkring adgang til lokalerne.

Krav for deltagelse (en af følgende): 
 - Du skal have mediteret i mindst 5 år
 - Du skal have været på sommerkursus

Kurset starter
Torsdag 23 februar 2023
Sidste kursusdag
Mandag 12 juni 2023
Tidspunkt
16:00 - 21:00

Mødedatoer:

Torsdag 23. februar

Mandag 27. marts

Onsdag 26. april

Tirsdag 16. maj

Mandag 12. juni

 

Kursustype: Vejledningsgruppe

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Merete Hetland

Meditationslærer i Acem. Overlæge og professor i reumatologi.