Lakto-vegetariske basisopskrifter med et afsnit om ernæringslære.
Bogen er på 117 sider
Sprog: Norsk
Pris: kr. 100,-
Bogen indeholder lakto-vegetariske basisopskrifter. De er fra et kosthold som har til hensigt at bidrage til meditativ fordybelse og reflekterende sociale processer. Opskrifterne er lette at gå til for alle og kræver ingen særlige forudsætninger.
"For kropp og sinn" giver 96 opskrifter på middagsretter, supper, salater, dressinger og drikke, samt forslag til middagsmenuer. Bogen sætter vegetarmad i samtiden ind i et videre perspektiv og indeholder kostholdslære med hovedvægt på lakto-vegetabilsk ernæring. Desuden drøftes kort, hvordan kosten kan influere på meditation.
Fra indholdsfortegnelsen:
Vegetarmad for samtiden
Ernæringslære for vegetarmad
Praktiske råd og vink
Opskrifter: middagsretter, supper, salater, dressinger og drikke
Bogens redaktør er meditationslærer i Acem: Sigrun Hobbel.
Bogen er på 117 sider og er på norsk.
Gå til pris og bestillingsside