God langmeditasjon

 - råd og vink ved retreats i Acem-meditation

Denne bog giver nyttig information til enhver som ønsker at vide hvordan man kan indrette sig på langmeditationer på Acem-retreats. Langmeditationer giver indsigt i egen og andres meditation. Desuden forbedrer de meditationerne i hverdagen.

God langmeditasjon
Produkttype
Bog - ISBN 978-82-91405-15-5
Sprog
Norsk
Pris
100,00 kr.

På almindelige retreats øger man gradvist meditationstiden, måske op til 3-4 timer. På fordybelseskurser er meditationstiden 5 timer eller mere. Ikke alle ønsker at praktisere så lange meditationer. Op til 3-4 timer rækker for mange. Uanset længden på langmeditationene, kan denne bog bidrage med forståelse.
I langmeditationer slipper man efterhånden dyberesiddende stress i krop og sind. Gradvist bevæges også personlighed og selvfølelse. På fordypelsesretreats træner man lyd- og ledighedsøvelser. Efter ca. 300 timer i langmeditationer over 5 timer kan man deltage på videregående fordybelseskurser. De varer tre uger. Der kan man prøve døgnmeditationer. Videregående fordybelseskurser åbner for brug af meditative tillægsteknikker som forstærker processerne i Acem-meditation.

Bogen er på norsk.

Indhold

 Forord
 Hvorfor langmeditasjon?
 Hvordan innrette seg
 Aktiviteter utenom stillhetsperiodene
 Før og etter retrett
 Instruksjon i body feeling
 Langmeditasjon - ulike steg