Miniretræte i hverdagen

Kursustype: Vejledningsgruppe

Dette er en vejledningsgruppe som giver dig sammenhæng, kontinuitet og dybde i din meditationsproces. Det er et tilbud til dig der har mediteret i mindst 5 år eller har været på sommer retreat. Her har du mulighed for at holde jævnlig kontakt med det meditative miljø, gennem møder i en fast vejledningsgruppe.

Vejledningsgruppe

Kursusfakta

Kurset starter
Mandag 17 august 2020
Sidste kursusdag
Mandag 04 januar 2021
Tidspunkt
16:00 - 21:00
Sted

Færdig

På Acems ugelange retreat får du mange dage med lange meditationer. Det giver dybde i meditationen og et godt skub til din personlige proces. Det kunne man også ønske sig i hverdagen. Derfor har vi denne gruppe som mødes en gang om måneden, typisk første mandag hver måned. Du ankommer hen ad eftermiddagen når det passer dig, og mediterer frem til kl 20. Du får således mulighed for at meditere i mange timer i streg, ligesom på retreats. Efterfølgende er der vejledningsgruppe under ledelse af kursuslærere fra Acem.

Det er den samme gruppe der mødes hver gang. Dermed får du kontinuitet i vejledningen, kommer bedre i process, og får et større udbytte end ved "blot" at meditere regelmæssigt derhjemme. Hvis det er første gang du deltager, så kontakt os på forhånd omkring adgang til lokalerne.

Krav for deltagelse (en af følgende): 
 - Du skal have mediteret i mindst 5 år
 - Du skal have været på sommerkursus

Du kan købe et "klippekort" til kurset. Det koster 100 kr pr. gang og du betaler mininum for 3 gange pr. sæson. Vi refunderer ikke "ubrugte" klip.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Mødedatoer: 17/8, 7/9, 5/10, 2/11, 7/12 og 4/1 (2021).

Undervisere

Elisabeth Heimdal Wærsted

Født 1985. Civilingeniør ph.d., forsker i brugercentreret design. Begyndte at meditere i 2002, har undervist i Acem-meditation siden 2008.


Stian Heimdal Wærsted

Født 1986. Læge. Begyndte at meditere i 2003, har undervist i Acem-meditation siden 2008.