Afspænding - Kropsmeditation

Kropsmeditation er en enkel teknik der giver god afspænding på 5-10 minutter. Du vender opmærksomheden mod åndedrættet og kroppen, på en åben og uanstrengt måde.

Kropsmeditation praktiseres normalt siddende, med lukkede øjne, og kan udføres overalt - også steder hvor folk kommer og går: I venterummet, i bus, tog eller fly, i et bibliotek eller på en læsesal.

Afspænding - Kropsmeditation
Produkttype
CD
Sprog
Dansk
Pris
100,00 kr.

Lav tærskel

Kropsmeditation passer godt til dig der vil prøvesmage meditation uden at investere i et kursus eller binde dig til regelmæssighed. Med CD'en kan du følge instruktionen på egen hånd, og slappe af, når det passer dig.

For dig der allerede har lært Acem-meditation, kan kropsmeditation være et supplement, f.eks. til at slappe af steder der er for urolige til Acem-meditation. Instruktionen er udviklet i Acem, og bruges på kurser og til foredrag om stressmestrin for virksomheder.

Videre med Acem-meditation

For dig der har lyst til at meditere mere regelmæssigt er det et naturligt skridt at lære rigtig Acem-meditation. Denne metode giver dybere spændingsbearbejdelse, og åbner for reflektion og selvindsigt på en måde der adskiller sig markant fra enklere afspændings- og meditationsteknikker. I tillæg til instruktionen i kropsmeditation, indeholder CD'en information om hvordan kropsmeditation og Acem-meditation virker, om ligheder og forskelle mellem teknikkerne, og om kurser i Acem-meditation.

Hvis du ønsker information om kurser for virksomheder, læs mere her.