Stillhetens Psykologi - ny udgave

Stilhedens Psykologi er en klassiker. Den første udgave i 1976 blev trykt i over 40.000 eksemplarer bare i oprindelseslandet Norge, hvor det er den mest læste bog om meditation. Dertil kommer oversættelser til flere andre sprog, bl.a. dansk.

Stillhetens Psykologi - ny udgave
Produkttype
Bog - ISBN 978-82-91405-51-3
Sprog
Norsk
Pris
150,00 kr.

Stilhedens Psykologi er Norges mest solgte bog om meditation. I tillæg er den oversat til svensk, dansk, spansk, engelsk, hollandsk og kinesisk.

Denne nyeste norske udgave er grundigt omarbejdet og udvidet. To kapitler er helt nye; ét sammenligner forskellige meditationsformer, og ét diskuterer centrale elementer i meditationsprocessen.

Denne udgave er ikke oversat til dansk, men er skrevet på et meget letlæst norsk, så man som dansker kan være med. Hvis du fortrækker at læse dansk,kan den forrige udgave købes på dansk til en billig pris her i butikken.

Bogen præsenterer vigtige resultater af Acem-meditation: afspænding og overskud, personlig udvikling og effekterne på stress, helbred og mellemmenneskelige forhold. Meditationen sættes ind i en psykologisk, kulturel, historisk og videnskabelig ramme. I en personlig beretning fortæller en lods om hvordan han med tiden bliver en fast bruger af metoden.

Acem jordnære tilnærmelse bygger på et halvt århundede med omfattende og systematiserede meditationserfaringer og har frembragt en bruger-orienteret meditationspsykologi. Acem blev stiftet i Norge af Are Holen i 1966. I dag undervises teknikken i en række lande over hele verden.

Forsideillustrationen er lavet af den New York-baserede kunstner Peter de Seve, som er kendt for illustrationer til forsiden af The New Yorker og animationsfigurer i bl.a. filmen Ice Age.