Grundkursus

Kursustype: Grundkursus i Acem-meditation

På grundkurser lærer du:

  • At meditere på egen hånd
  • Om Acems meditationspsykologi
Grundkursus i Acem-meditation

Kursusfakta

Kurset starter
Mandag 25 november 2019
Sidste kursusdag
Mandag 06 januar 2020
Tidspunkt
19:00 - 21:30
Sted
Pris

Finished

Du lærer Acem-meditation på Acems grundkursus. Kurset går over 5 hverdagsaftener, typisk med én uges mellemrum. På kurset får du instruktion i at meditere, du får en metodelyd og du får løbende vejledning i at håndtere forskellige situationer i meditationen.

På første møde lærer du at meditere. Ved tilmelding til kurset får du tilsendt mail med individuelt mødetidspunkt for første møde. For de øvrige møder gælder den almindelige mødetid for kurset som du kan se under Kursusfakta.

Se resultater af Acem-meditation

Du kan kun lære og forstå meditation ved at prøve at meditere, dvs. ved at gøre dine egne erfaringer. Du kan ikke lære meditation fra en bog eller et foredrag. Underviserne giver korte indlæg om teknik og metode, men det vigtigste element i undervisningen er, at du arbejder med at forstå meditation ud fra, hvad du selv har erfaret. Der er derfor vigtigt, at du mediterer for dig selv mellem hvert møde på kurset. Deltagernes erfaringer fra meditationen drøftes på møderne og bruges til at afklare, hvordan forskellige aspekter ved meditationen bedst håndteres.

Kurset foregår normalt i grupper på 6-12 personer. Det er en stor fordel at kunne belyse spørgsmål om meditation på baggrund af forskellige personers erfaringer. På kurset udleveres læsemateriale, som også støtter forståelsen af din egen meditation. Acems undervisere har alle gennemgået en flerårig uddannelse i Acem.

På grundkurset lærer du nok til at kunne meditere på egen hånd fremover.

 

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Information

Mødedatoer: 25/11, 2/12, 9/12, 16/12 og 13/1 (2020).

Undervisere

Stian Heimdal Wærsted

Født 1986. Læge. Begyndte at meditere i 2003, har undervist i Acem-meditation siden 2008.