Weekend Retreat

Weekend Retræte i Maribo

Kurset starter
Fredag 22 november 2024, 17:00
Kurset slutter
Søndag 24 november 2024, 14:00

En weekend retreat er en behagelig pause fra hverdagen, og giver dig erfaring med længere meditationer og vejledningsgrupper.

Lange meditationer og vejledning

Programmet ligner det der ses på ugeskurser, men er justeret efter kursuslængden. Der er mulighed for at meditere i op til 4 timer sammenhængende. Du kommer i en vejledningsgruppe med andre mediterende på kurset, hvor du får lejlighed til at snakke mere indgående om din meditation og få vejledning af en eller flere kursuslærere.

Yoga og tur

Desuden vil der som regel tilbydes undervisning i yoga. Der er også tid til samvær og snak med de andre deltagere på kurset - vi går blandt andet en tur i de fine omgivelser.

For mediterende

Weekend retreat'en er for dig, der har lært Acem-meditation. Nogle gange tilbyder vi dog også grundkursus på Weekend Retreat. I så fald kan du gå ind her og vælge "grundkursus på weekend retreat" (ikke grundkursus over en weekend).

Om priserne for en weekend retreat:

Kost og logi er inkluderet i prisen. Der er mulighed for eneværelse ved et tillæg på 300,- pr. nat.

For studentrabat skal der kunne fremvises studiekort. Er du i tvivl om du er berettiget til denne rabat, kontakt kontoret.

Du vælger din pris i menuen længere nede.

Husk at vælge priskategori med eneværelse med mindre du er indstillet på at bo på dobbeltværelse med en anden af sammen køn. Hvis du ønsker at dele værelse med en person du kender, har du mulighed for at skrive dette som kommentar i forbindelse med tilmeldingen.

Kurset starter
Fredag 22 november 2024, 17:00
Kurset slutter
Søndag 24 november 2024, 14:00
 

Kursustype: Weekend Retreat

Kurset arrangeres af Acem Danmark

Undervisere

Merete Hetland

Meditationslærer i Acem. Overlæge og professor i reumatologi.


Rene Madsen

Rytmikpædagog. Begyndte at meditere i 1994, har undervist i Acem-meditation siden 2004.