Tag på sommerretræte

En uge på skønne Lundsholm i Sverige er en fantastisk ferie - både hvis du vil lære at meditere, og hvis du allerede har lært Acem-meditation. 

Lundsholm ligger skønt ved sø og skov

Acem Danmark arrangerer to retræter til sommer på Acems retrætested Lundsholm: Dansk retræte fra 29. juni til 6. juli og Ungretræte fra 27. juli til 3. august. Her har du mulighed for at holde en helt anderledes ferie, hvor du holder dialogen med dig selv i live. Mulighed for psykologisk bearbejdning og ny forståelse. På retræten øver du dig på længere meditationer, får daglig vejledning og yogaundervisning og møder andre mediterende. En retræte giver ny indsigt i, hvad meditation kan bringe. Har du været på retræte én gang, vil du gerne tilbage. På Lundsholm i Värmland er du altid velkommen, uanset om du kommer for første gang eller har været her før.

Denne sommer har vi et særligt tilbud til de, der har lært at meditere i år eller sidste år og ikke har været på en uges retræte før: 20% rabat. Det gælder både normalprisen og studieprisen. Læs mere om retræterne:

Lær meditation:  Dansk retræte og Ungretræte

Har lært Acem-meditation: Dansk retræte og Ungretræte